• Contacteer ons! 0493 35 90 91
Op zoek naar een veilige stockageplaats?

Een beveiligde opslagruimte huurt u bij Opslagruimte De Notelaar

Wanneer u uw waardevolle goederen of archieven voor om het even welke redenen moet bewaren, huurt u met vertrouwen een beveiligde opslagruimte. In Antwerpen vindt u deze faciliteiten bij Opslagruimte De Notelaar.

Beveiliging

Bij de verhuur van opslagruimte moet u kunnen rekenen op een flexibele en vooral veilige service. Bij Opslagruimte De Notelaar krijgt u een persoonlijke toegangscode om de slagboom te openen. De code is gelinkt aan uw beveiligde opslagruimte die enkel zal openen met de juiste sleutel voor het hangslot. Wanneer iemand een code bemachtigd en niet binnen de voorziene tijdspanne of een verkeerde de box opent, gaat er een stil alarm af.

Praktisch

Alles wordt in het werk gesteld dat u eenvoudig uw tijdelijke opslagruimte kan betreden. Iedere dag kan u er binnen van 6 tot 22 uur en buiten deze uren is een bezoek op afspraak steeds mogelijk. U huurt eveneens een ruimte op uw maat van 6 tot 30 kubieke meter. Hierdoor betaalt enkel de opslagruimte die u nodig heeft. Er wordt gewerkt met maandelijkse contracten die u voor de 15de van iedere maand kan opzeggen.

Contact

Maak een afspraak en bezoek het terrein in Antwerpen om de ideale box te kiezen.

Onze diensten

Tijdelijke opslagruimte

Meubelen stockeren

Beveiligde opslagruimte

Self storage

Top