• Contacteer ons! 0493 35 90 91
Had ik maar een 2e zolder…

Een tijdelijke opslagruimte boekt u bij Opslagruimte De Notelaar

Moet u meubelen stockeren? Heeft u even te weinig plaats in uw bedrijf? Of moet u voor een tijdje bijkomende ruimte scheppen? Dan is dit het momenten om een tijdelijke opslagruimte te huren. In Antwerpen moet u hiervoor bij Opslagruimte De Notelaar zijn.

Beveiligd

Bij deze tijdelijke opslagruimte in Antwerpen bent u er zeker van dat uw materiaal goed terecht komt. U beschikt bij Opslagruimte De Notelaar over een beveiligde opslagruimte die aan alle vereiste voldoet tegen inbraak en brand. Hangsloten, een slagboom, een conciërge, een stil alarm, niets wordt aan het toeval overgelaten en u heeft altijd toegang wanneer u het wenst.

Opslag

U kan de opslagruimte voor de stockage van de meest uiteenlopende goederen gebruiken. Enkel chemische of brandbare middelen, bederfelijk materiaal, planten en levende dieren, asbest of illegale producten zijn niet toegestaan.

Praktisch

De service van Opslagruimte De Notelaar is heel praktisch. De opslagruimten zijn heel vlot bereikbaar via de A12 en de ruime parking. Daarnaast wordt er met heel transparante en lage tarieven gewerkt waarbij u zelf de kosten kan bepalen door de afmetingen van de ruimte die u nodig heeft. Er wordt gewerkt met maandelijkse contracten.  
 

Contact

Ontdek vandaag nog de interessante prijzen en mogelijkheden om uw goederen te stockeren.

Onze diensten

Tijdelijke opslagruimte

Meubelen stockeren

Beveiligde opslagruimte

Self storage

Top